OVER ONS

Ik Marco Geurtjens voorzie al meer dan 30 jaar maatwerk oplossingen
voor elke kamer of woonruimte. Samen met U zoeken wij een oplossing voor uw wens en budget. Ik lever niet alleen maatwerk in het product, maar ook in het kostenplaatje. Ik begeleid het project van begin tot einde zodat U altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft.
De relatie stopt niet bij de oplevering. Ik haal alles voor U uit de kast.
En geef betekenis aan uw ruimte.

DRESSOIRS

De perfecte combinatie 
Dressoirs/tv meubels op maat. Hangend of toch liever staand.
Ik zoek samen met u naar de juiste combinatie tussen opbergen en etaleren. Het dressoir/tv meubel wordt een blikvanger in uw woonruimte


Een dressoir/tv meubel is altijd maatwerk
Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw dressoir/tv meubel? Of heeft u al een eigen ontwerp of idee . Ik lever altijd een dressoir / tv meubel op maat dat volledig past bij uw wensen en bij uw interieur.

 
Volledig op maat
Maatwerk in uw interieur vraagt bij een dressoir/tv meubel altijd om speciale aandacht. Weet u precies hoe uw ideale dressoir/tv meubel eruit ziet of hebt u wel de wens maar geen idee.
Ik voorzie u het beste persoonlijk advies van de eerste schets van uw dressoir/tv meubel op maat tot plaatsing bij u thuis.

 

BOEKENKASTEN

Uw ideale boekenkast op maat
Geef uw boeken en woonaccessoires de plek die ze verdienen. Voor elke situatie bedenk ik een passende oplossing. Door mijn jarenlange ervaring ontwerp ik samen met u de ideale boekenkast op maat.

Altijd maatwerk 
Maatwerk is altijd het uitgangspunt bij mijn boekenkasten. Strak en minimalistisch of klassiek en speels. Ik adviseer u graag in een geheel vrijblijvend kennismalingsgesprek. 

Het beste advies
Bent u op zoek naar een boekenkast die precies bij uw persoonlijke wensen past. Ik adviseer u graag over de diverse mogelijkheden die er zijn om uw boekenkast tot een mooi en geïntregeerd meubelstuk in uw woning te laten passen.

TV MEUBELS

De perfecte combinatie 
TV meubels op maat. Hangend of toch liever staand.
Ik zoek samen met u naar de juiste combinatie tussen opbergen en etaleren. Het tv meubel wordt een blikvanger in uw woonruimte


Een tv meubel is altijd maatwerk
Bent u zich aan het oriënteren op een nieuw tv meubel? Of heeft u al een eigen ontwerp of idee . Ik lever altijd een  tv meubel op maat dat volledig past bij uw wensen en bij uw interieur.

 
Volledig op maat
Maatwerk in uw interieur vraagt bij een tv meubel altijd om speciale aandacht. Weet u precies hoe uw ideale tv meubel eruit ziet of hebt u wel de wens maar geen idee. Ik voorzie u het beste persoonlijk advies van de eerste schets van uw 
tv meubel op maat tot plaatsing bij u thuis.
 

INLOOPKASTEN

Een vaste plek voor al uw spullen
Inloopkasten op maat voelen als een exclusieve boetiek.
Helemaal van u alleen. Gun uzelf de luxe van een inloopkast op maat van Marco Geurtjens interieur op maat.
Samen met u zoek ik de juiste mix van opbergruimte en kleurstelling om u wensen uit te laten komen. 


Het beste advies
Loopt u al een geruime tijd rond met het plan om een inloopkast op maat te laten maken?
Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik neem de tijd voor u om alle ins –en-outs van uw inloopkast te bespreken.
Ik sta u geheel vrijblijvend bij met raad en daad. Voor u het weet is uw ideale inloopkast binnen handbereik. 


Volledig op maat
Maatwerk is altijd het uitgangspunt bij onze inloopkast. Iedere ruimte wordt optimaal benut. Ik sta voor u klaar van de eerste schets tot en met de plaatsing van de inloopkast bij u thuis. 

GARDEROBEKASTEN

Alles uit de kast
Onze garderobekasten zijn een sieraad voor elke slaapkamer.ik haal voor u alles uit de kast om tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen qua opberging, kleurstelling, details en afwerking. 

Het beste advies
Garderobe kasten op maat vragen minstens evenveel aandacht als uw garderobe zelf. Samen bekijken we wat nodig is om de juiste indeling van uw garderobekast te bewerkstelligen

Maatwerk
Al mijn garderobekasten worden met veel zorg op maat gemaakt door patners die ik zelf heb geselecteerd op kwaliteit, prijs en service. Vaak familiebedrijven, alwaar ik persoonlijk contact met eigenaar en medewerkes heb. Door deze regelmatig te bezoeken, blijf ik altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen. 

KEUKEN

Maatkeukens 
De keuken is het kruispunt in ieders huis. Een strak en minimalistisch
design is de trend in de moderne keuken. Toch vind niet iedereen zich in deze stijl. Bij mij kunt u ook terecht voor een landelijke of klassieke uitvoering van uw keuken.


Het beste advies
Een maatkeuken vraagt om een heel specifieke benadering.
Bij ons eerste vrijblijvend kennismakings gesprek, worden de wensen van uw maatkeuken besproken. Ik zal terplekke de ruimte inmeten en indien nodig samen met mijn interieurarchitect de situatie bespreken.
Samen komen we tot een optimaal resultaat. 


Maatwerk
Een maatkeuken kan ik samenstellen zoals we zelf willen.
Iedere ruimte wordt optimaal benut. Geen standaard maten, maar kasten perfect op maat gemaakt in de ruimte die beschikbaar is. Out of de box denken. Een muurtje verplaatsen om een nog beter resultaat te krijgen zal ik niet laten. Alles wordt natuurlijk vakkundig gemonteerd en aangesloten. 


BADMEUBELS

Het begin van de dag
Een dag zal ontspannender beginnen bij een op maat gemaakt badmeubel, funcioneel , estetisch en rustgevend. Deze elementen dragen bij aan een goed begin van de dag. 


Het Beste Advies
Ik zal samen met u bekijken welk badmeubel we kunnen toepassen in uw badkamer. Ik adviseer graag over de diverse mogelijkheden die er zijn om uw badmeubel tot een mooi en practisch maatwerk te maken. 


Maatwerk
Badmeubels op maat zorgen voor de optimale invulling van uw badkamer.
Ik geef graag advies over de invulling van het badmeubel. Met of zonder grepen, 1 of 2 wasbakken, deuren of laden . Samen zullen we tot het beste resultaat komen. En alles wordt natuurlijk perfect gemonteerd en aangesloten.