Welkom bij Touch-Pro

Welkom op de website van mijn massagepraktijk! Al vroeg had ik in de gaten dat je goed voor je lichaam moet zorgen om tot goede prestaties te komen. Dat houdt in serieus trainen, gezonde voeding en voldoende rusten. Daar maakt een professionele massage ook van deel uit!
En natuurlijk hoeft je geen topsporter te zijn voor een massage. Veel van ons presteren onder druk en dan kan een checkup van je spieren geen kwaad. En ik geef meer dan alleen een sportmassage. 

Leon Kolenburg

Sportmassage

Om een sportmassage te ondergaan hoeft u niet persé een topsporter te zijn. Iedereen heeft wel eens last van stijfheid, vermoeide spieren of spierpijn. Dit kan na een stressvolle dag zijn op het werk of na het sporten.

Hot-Stone Massage

Een Hot-Stone massage is een ontspannende massage met warme basaltstenen. Deze warme Basaltstenen zijn ontstaan uit hete lava van vulkanen. De basaltstenen waarmee gemasseerd wordt, worden verwarmd in een oventje. U ligt dan lekker op de massagetafel, bijna geheel bedekt met handdoeken. En alleen het gemasseerde lichaamsdeel is onbedekt.

Ontspanningsmassage

Dit is een heerlijke massage waarbij ontspanning en rust centraal staan. Met heerlijke langzame strijkingen en knedingen komt u tot rust. Tijdens de ontspanningsmassage hoeft u even nergens aan te denken, en alleen maar te genieten.

Touch-Pro Stoelmassage

Een TouchPro massage is een van oorsprong japanse acupressuurmassage die zo'n 15 á 20 minuten duurt ideaal voor op de werkplek. Hierdoor gaat er geen kostbare werktijd verloren. De massage wordt door de kleding heen gegeven zittend in een ergonomische stoel. Behandeld worden de hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen.

Ayurveda Massage

Ayurveda is de oudeste geneeskunst van de wereld uit India. De ayurveda massage maakt hier deel van uit. Deze therapeutische massage wordt uitgevoerd met originele olie uit India. Afhankelijk van jou maak ik een keuze uit de vele olien.

Cadeaubonnen

In deze tijd willen we natuurlijk weer een origineel cadeau voor de partner, ouders, vriend of vriendin. Bestel hier je cadeaubon en geef dit leuke cadeau voor de persoon waar je van houdt dat goed is voor lijf en geest!

Digital Creative Work on a mission to turn the worst day of the
week into the best one. Yay, that’s right it's One Clip!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Effective Hypnosis Quit Smoking Methods

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Wat vinden mijn klanten van de massages

Hieronder enkel reacties van mijn massage klanten

OneClip News & Blog

We’ve all heard how crucial it is to set intentions, goals and targets.
Powerful goals electrify us. Clear intentions energize and pull us forward.

Logo touch Pro200x150

Baron van Hövellstraat 72
6221 VG  Maastricht
NEDERLAND

  • Email:
  • Phone: +31 6 55 376 219
© Copyright 2020 . All Rights Reserved Touch-Pro Maastricht

Search