Touch-Pro Werkplekmassage

Wat is een TouchPro wekplek massage?

Een TouchPro massage is een van oorsprong japanse acupressuurmassage die zo'n 15 á 20 minuten duurt ideaal voor op de werkplek. Hierdoor gaat er geen kostbare werktijd verloren. De massage wordt door de kleding heen gegeven zittend in een ergonomische stoel. Behandeld worden de hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen.

Werking en Effecten:
De werking van de TouchPro massage berust op:

  • Stimulering van de bloedcirculatie.
  • Bevordering van het afvoeren van afvalstoffen uit de spieren.
  • Het opheffen van energie blokkades.

De massage is een weldaad voor gespannen en vermoeide nek-, schouder-, rug- en armspieren. Al na de eerste behandeling voel je je lekker ontspannen, frisser en helderder. Bij een regelmatige behandeling (2 á 4 keer per maand) ontwikkelt men een beter lichaamsbewustzijn.
Hierdoor is men beter in staat om zijn/haar eigen grenzen te bepalen.
Het niet tijdig onderkennen van je eigen grenzen kan leiden tot het onstaan van RSI (KANS) klachten of burn-out. Het aanbieden van een stoelmassage is geen overbodige luxe in deze hectische maatschappij waarin hoge werkdruk en stress geen uitzondering meer zijn.

Prestaties

De ervaring leert dat de Touch Pro massage na verloop van tijd zijn vruchten afwerpt. Dit uit zich in een aantal positieve effecten voor zowel de werkgever als de werknemer. Te weten: vermindering van ziekteverzuim, minder spierspanning / stress met als gevolg een beter concentratievermogen en meer creativiteit. Kortom een hogere kwaliteit van arbeid. De Touch Pro massage draagt zodoende bij aan een positievere organisatiecultuur.

ARBO

Indien stoelmassage wordt opgenomen in het arboplan is onder bepaalde voordwaarden aftrek van voorbelasting mogelijk. De subsidies die de overheid verstrekt kunnen oplopen tot 100% voor stichtingen en overheden en tot 50% voor bedrijven. Voor verdere informatie raadpleeg uw Arbodienst.

Ontstaan van Touch-Pro werkplek massages

David Palmer begon met massages in de tijd dat hij in Japan woonde. Daar maakte hij kennis met de traditionele Japanse drukpunt massage. Na enkele jaren keerde hij weer terug naar de Verenigde Staten alwaar hij deze massagevorm verder uitwerkte naar een stoel variant. Speciaal voor deze TouchPro massage ontwikkelde David Palmer al in 1986 een stoel voor een zittende massage.
David Palmer is de oprichter van TouchPro® institute of Chairmassage. Zijn stoelmassage bedrijf was het eerste massagebedrijf wat serieuze aandacht van de media kreeg mede dankzij zijn baanbrekende werk bij de Apple Computer Corporation. Davids werk kreeg aandacht op de voorpagina van de Wall Street Journal en in tal van andere kranten en vakbladen.
Op dit moment is er een volledig netwerk van TouchPro masseurs door geheel Amerika. Ook Europa blijft niet achter. Binnen Europa worden masseurs opgeleid in tal van landen: Engeland, Zweden, Noorwegen, Zwitserland, België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Ook in deze landen krijgen de TouchPro masseurs steeds meer aandacht van de media.

Wat kost een Touch-Pro werkplekmassage?
Klik dan even op de pagina tarieven voor de prijzen van de massages.

Behandeling:       Behandeld wordt de bovenkan van het lichaam met de kleren aan  
Tijdsduur: Een Touch-Pro werkplekmassage duurt 20 minuten. 

Klik op Contra-Indicaties om te kijken wanneer u niet gemasseerd mag worden.

Onze huisregels binnen deze massagepraktijk zijn de vinden op de pagina Huishoudelijk Reglement.

Logo touch Pro200x150

Baron van Hövellstraat 72
6221 VG  Maastricht
NEDERLAND

  • Email:
  • Phone: +31 6 55 376 219
© Copyright 2020 . All Rights Reserved Touch-Pro Maastricht

Search